Servicii

 

 

COAFURA-(extensii profesionale)

Prin grija si daruirea stilistilor din salonul nostru  , coafurile dumneavoastra va vor defini mai bine personalitatea. Indiferent de stilul pe care doriti sa-l abordati puteti pasi in taramul frumusetii pentru a va defini sau redefini frumusetea exterioara. Grija fata de parul nostru reflecta respectul pe care il purtam fata de persoana noastra.

Mentionam ca tarifele la serviciile de coafura se pot modifica in functie de adaugarea unor servicii suplimentare sau complexe.Va multumim pentru intelegere.

 

5 coafura my secret beauty salon tel.0766309939
MACHIAJ PROFESIONAL

Un machiaj profesional va defini unicitatea unei femei şi îi va conferi siguranţa că în ziua nunţii machiajul este impecabil din punct de vedere tehnic şi în ton cu rochia, coafura de mireasa, buchetul şi manichiura.

Noi cei de la “My secret beauty salon” avem menirea sa ne asiguram ca machiajul dvs. va fi superb şi va rezista pe parcursul întregii ceremonii, fără a se estompa sau deteriora.
5 make up timisoara tel.0766309939

COSMETICA
Tenul tau are nevoie de o ingrijire profesionala permanenta. Gama de tratamente faciale pe care ti-o propunem tinteste problemele specifice pielii si ofera solutii personalizare cu ajutorul unor ingrediente de calitate superioare.
Cosmetica Timisoara my secret beauty salon

MANICHIURA SI PEDICHIURA PROFESIONALA

Manichiura si pedichiura reprezinta acele elemente de detaliu care pot desavarsi sau distruge o aparitie. Este important ca acestea sa fie in permanenta impecabile, pentru ca fiecare persoana este judecata si in functie de aspectul lor.

Mentionam ca tarifele  la serviciile de manichiura -pedichiura se pot modifica in functie de adaugarea sau complexitatea acestora.Va multumim pentru intelegere.

pedichiura-3Unghii false la salon My secret beauty

MICROPIGMENTARE FACIALA  -MICROBLADING
Stim inseamna respect pentru arta tatuajelor semipermanente !
Aici la “My secret beauty salon “va asteptam intr-o locatie noua, curata, modern si profesional utilata, cu o atmosfera relaxata, deschisa oricui.
Salonul nostru ofera servicii de tattoo cosmetic (tatuaj sprancene, tatuaj buze, tatuaj pleoape-MICROBLADING) .
10 machiaj semipermanent timisoara tel.0766309939

Mentionam ca la  tarifele la serviciile de machiaje-tatuaje semipermanente pot interveni modificari in functie de complexitatea sau adaugarea unor proceduri suplimentare.

De retinut! Persoanele care apeleaza la aceste servicii sunt rugate inainte de orice procedura sa -si verifice starea de sanatate  (alergii sau  orice alte stari sau boli incompatibile cu efectuarea tatuajului – machiajului )  si sa respecte toate sfaturile si procedurile  inainte si dupa efectuarea machiajului ,personalul salonului nostru fiind la dispozitia dvs pentru orice intrebari legate de efectuarea machiajului -tatuajului semipermanent.  Va multumim pentru intelegere.